Літній дитячий табір

Новини

У червні на території християнської церкви “Перемога” вирував справжній калейдоскоп подій – там проходив християнський табір “Планета світла”. Протягом 6 днів діти не лише весело проводили час, але й мали можливість збагатитися духовно та отримати нові знання.

Команда “Планети дітей” підготувала для своїх маленьких підопічних насичену та різноманітну програму. Квести, спортивні змагання, цікаві ігри, захопливі майстер-класи – все це тримало дітей у постійному русі та наповнювало незабутніми емоціями.

Поїздка до “Kids Will” подарувала дітям можливість спробувати себе у різних професіях, а відвідування музею просто неба “Пирогів” стало справжньою подорожжю в часі. Там, разом з батьками та командою “Планета Д”, діти вирушили у захопливий квест “Молитовна прогулянка Україною”, досліджуючи багату історію та культуру нашої країни.

Окрім розваг та екскурсій, програма табору передбачала й духовне зростання дітей. В цікавій формі вони вивчали Слово Боже, закріплюючи отримані знання у різних завданнях, а також отримали мудрі поради та настанови від пастора церкви “Перемога” Генрі Мадава.

Насичена, весела та змістовна програма табору дала можливість кожній дитині відпочити, пограти, поспілкуватися з однолітками та здобути цінний духовний досвід. Це був прекрасний час, який надовго залишиться у пам’яті кожного учасника табору.