Національний день молитви за Україну. 22 червня 2024, Київ

Новини

22 червня 2024 року Київ став центром проведення Національного дня молитви за Україну. Християни різних церков та деномінацій зібрались у Палаці спорту, щоб підтримати один одного у важкі воєнні часи та разом просити Бога про захист та благословіння нашої Батьківщини. 

Такий захід в Україні проводиться вже сьомий рік поспіль. Його ініціатором є британський євангеліст Девід Хасавей, який багато років проповідує Слово Боже в Україні. Організувала це молитовне зібрання Духовна Рада Національного дня молитви, до якої входять старші служителі різних церков. 

Ввруючі з інших міст та країн мали можливість долучитись до заходу онлайн.  Молитовні прохання до Бога охоплювали найболючіші проблеми, з якими сьогодні стикаються українці. Серед них: зупинення російської військової агресії проти України, відновлення територіальної цілісності, встановлення миру та спокою на ук​раїнській землі, єдність у справі відродження України і допомоги людям, втішення для родин загиблих, зцілення їхніх сердець, допомога постраждалим, тим, хто зазнав насилля і поневірянь та багато інших потреб.