•🍃Грань молитви🍃•

Буває часи перемін, де невідомість загортає душу темним покривалом…Емоції починають волати, перекрикуючи Голос Бога, забираючи спокій в Ньому, та замінюють його на страх, тривогу та відчуття, що ми потрапили в глухий кут.

Саме в такі моменти бесіда з Господом – це виплакування перед Богом всього, що накопичено тяжким тягарем в душі і серці.
Навіть якщо перший час не відчувається полегшення, віруй, Бог поруч і чує тебе, кожен твій подих стомленості і хвилювань.

Не виходить плакати перед Ним? – виговорюй, відкривай душу свою Йому, всі тривоги…
одразу не відчувши полегшення не здавайся…Втіха прийде, і вихід з Його Руки в Свій час…а до того виливай Йому душу, Слав Його Святе Ім’я та шукай Відповіді в Біблії …

Прийде мир від Нього, вищий будь якого розуміння, обставин та складнощів …Оберни свою біль в молитву та мудрість, і одного дня випробування стане свідоцтвом Божих чудес в твоєму житті та для когось причиною прийти до Христа.

.° . 🍃 Молитва сьогодні🍃 . °.

Господи Ти відчуваєш мої почуття так як я, Ти єдиний не по словам мене розумієш, Ти знаєш як це таке проходити…Дякую, що Ти співчуваєш, розділяючи всі труднощі зі мною, дякую, що розумієш. Прямо зараз відаю все, що всередині мене мучило Тобі, довіряючись, що Ти знаєш найкраще, що робити…
Приймаю Твою Втіху…в Ім’я Ісуса Христа Амінь.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Ні про що не журіться, але в кожній ситуації молитвою і проханням, з подякою виявляйте свої бажання Богові. І мир Божий, що вищий від усякого розуму, стерегтиме ваші серця та ваші думки у Христі Ісусі.

Филип’ян 4:6-7

. . . . . . .•°•🍃•°•. . . . . . . . .