•°•🌿Вистояти🌿•°•

Навколо безліч голосів, що намагаються схилити нас до того чи іншого.. якісь тихіше, якісь голосніше…
Страхи, думки, обставини, події, досвід оточуючих людей, – наполегливо наголошують кожен на своє направлення…

Де серед цього всього істина? Як не заблукати? Чиї поради слухати, а на що не звертати уваги? Як встояти серед сильного вітру на своєму шляху?

Міць в тому, щоб твердо стояти всім своїм серцем на принципах Божих – Новому Завіті (в сьогоденні), Старому Завіті (прикладів як вчиняти чи як краще не робити).
Кожну думку, пораду, вибір звіряти з Біблією. Інколи щоб слідувати істині необхідно здавалося б йти на ризик. По міркам цього Світу, його правилам, це може здатися програшом.


Наприклад: хабар. Нерідко є така думка, що без нього неможливо щоб все вийшло в тій чи іншій сфері. Та є багато випадків Божих чудес в житті людей, які заради Ісуса і слідуючи істині Божій вчиняли чесно, відмовившись від нього назавжди.
Господь Всемогутній, Він зміг Сотворити Землю й Небеса, Йому немає нічого неможливого. Він Цар над Царями, Він могутній вплинути на обставини тих, хто вірний Йому і Його Слову (Біблії) – вивести з будь яких ситуацій.


На цій Землі, де панує зло, захист для нас, людей – перебувати у Христі – слідувати Писанню.
Спочатку може бути тяжко, та з кожною перемогою і чудесами виходу Божого, – відчується Божа досконала радість, чистота, свобода, любов і умиротворення. А найголовніше, ми зможемо встояти в будь яких штормах, твердо тримаючись фундаменту Божого – Христа Ісуса.

.° . 🌿 Молитва сьогодні🌿 . °.
Господь, спасибі, що в нас є можливість бути захищеними, що Ти показав як встояти серед мінливих обставин. Подаруй силу й віру, щоб виконувати Твоє Слово попри все, не дивлячись ні на що і ні на кого.
Дякуємо, що Ти подаруєш при цьому чудеса і знамення того, що Ти поруч, даєш вихід з будь якої ситуації і подаруєш Свою благодать та сприяння. Слава Тобі і Хвала.
.. в Ім’я Ісуса Христа Амінь.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

На кого схожа людина, яка приходить до Мене, слухає слова Мої й виконує їх? На чоловіка, який, зводячи будинок, вирив глибоко і заклав міцний фундамент на камені. І коли настала повінь, і води ринули на будівлю, то вони не змогли зрушити той дім, бо збудовано його як слід.

Проте кожен, хто слухає слова Мої, але не виконує їх, схожий на чоловіка, який звів будинок свій без фундаменту. Коли настала повінь й води хлинули на той дім, він миттю повалився і був геть зруйнований»

Луки 6:47-49

. . . . . . .•°•🌳•°•. . . . . . . . .