•°•🌱Ти не один🌱•°•

Є два шляхи як можна долати перешкоди в житті:

1• Намагатися, покладаючись лише на свої сили, тягти непохитний вантаж… Роблячи помилки, потім старатися їх виправити, жнучи наслідки свого незнання в чомусь..

2• Покладатися на Господа і Його допомогу в кожному кроці. Спостерігаючи, як Він дарує Його мудрість, людей, які з’являються вчасно на шляху і допомагають в тій чи іншій складності…та бачачи благодать Божого влаштування й можливостей…

Краще для нас було б обрати з цих шляхів другий. Для цього необхідно не акцентувати увагу на труднощах..- не пускати їх у серце… Тут варто знати і вірити, що Бог все бачить і Він не стоїть осторонь, коли ми довіряємо Йому їх.

🐑 Але найголовніше – чому важливо це…- це те, щоб перш за все шукати Царства Божого… Як Догодити Господу… Виконати те, для чого ми народилися… Пізнати Бога і полюбити Його всім серцем, всією душею і міццю. А це можливо тільки якщо наше серце не буде повністю занурене в переживання та думки й почуття, пов’язані з обставинами.

🌱°~. °~° Молитва°~. °~. °🌱

Господь, спасибі, що ми не самі проходимо випробування життя, і Твоєї благодаті достатньо, щоб покрити всі наші потреби і слабкості. Боже, просимо, нехай, перш за все, ми шукаємо Твого Царства, Твоє Лице і спілкування з Тобою. Слава і хвала Тобі. Ми віримо – Твій вихід прийде в Ім’я Ісуса Христа Амінь. . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Бог — наш притулок й сили джерело, в часи пекельні завжди допоможе. Усемогутній з нами наш Господь.

Псалми 46:2,8

…Отець ваш Небесний знає, що ви цього потребуєте. Шукайте ж перше Царства Його та правди Його, і все це вам також дасться. Тож не журіться про завтрашній день, бо завтрашній день сам про себе подбає. На кожен день вистачає своїх клопотів. . .

Матвія 6:33-34

. . . . . . . . . 🌱. . . . . . . . . . . .