•🌱Твоя безпека🌱•

Страх паралізує…заганяє в рамки …обмежує можливості..Ми навіть можемо втратити чудову нагоду із за того, що нас лякає і як наслідок не виконати своє призначення – те для чого народженні.

Існує:

обгрунтований страх

який малює наша уява.

Якщо в другому випадку, щоб перемогти тривогу інколи достатньо просто проаналізувати ситуацію допоки розуміння того, що все не настільки жахливо як здавалося, принесе заспокоєння; то в першому ми можемо отримати перемогу над страхом, лише Духовно.

Що для цього необхідно?

Для того, щоб не боятись важливо переконатися, що ми під захистом Божим. Ми самі своїми діями обираємо чи залишатися під Його покровом чи ні… Господь завжди поруч і пропонує захист, вибір лише за нами..

Ось як можна переконатися перевірити себе по обітницям Божим:↘

Чи ми каємося щиро за кожен гріх, спілкуємося з Богом (молимося) напротязі дня? – якщо так, таким чином приходимо під парасольку Його захисту.

Та визнав я свій гріх перед Тобою й не приховав моєї провини. Я сказав: «Визнаю перед Господом мої беззаконня», і Ти простив провину мого гріха. Тому помолиться Тобі кожен вірний у той час, коли можна знайти Тебе, і навіть потік могутніх вод до нього не підступить. Ти – потаємний притулок для мене; Ти стерегтимеш мене від лиха, оточиш мене вигуками радості визволення.

Псалми 31:5-7

Чи коли тяжкі обставини в першу чергу кличемо Бога, Ім’я Ісуса? Чи перш за все надіємось лише на Нього? – якщо так, відчиняємо двері чудес визволення, виходу і допомоги Божої...

У тісноті я кликав до Господа, і простором озвався до мене Господь! Зо мною Господь не боюся нікого, що зробить людина мені? Господь серед тих, що мені помагають. Краще вдаватись до Господа, ніж надіятися на людину, краще вдаватись до Господа, ніж надіятися на вельможних!  

Псалом 118:5-12.

Чи ми відкидаємо будь яку ненависть і оберігаємо любов в нашому серці?якщо так, то таким чином приходимо в обійми його зцілення, прийнятості й сміливості.

У любові немає страху, але досконала любов проганяє страх, оскільки страх несе страждання.

1 Івана 4:17-18

Чи ми виговорюємо все, що на серці Богу, чи просимо допомоги і дякуємо, ввіряючи все в Його Руки?якщо так, то таким чином приходимо під Руку Божої турботи і спокою, який вище і сильніше будь яких страшних обставин і будь якого розуміння.

… в усьому молитвою та благаннями з подякою висловлюйте ваші прохання Богові. І мир Божий, який перевищує всяке розуміння, збереже ваші серця і ваші думки в Христі Ісусі.

Филип’ян 4:6-7

.° . 🍃 Молитва сьогодні 🍃 . °.

Господи подаруй Твої откровення і усвідомлення щодо того, що тут написано… Я відаю всякий страх і хвилювання Тобі, нагадуй мені і навчи приходити і ніколи не відходити від Тебе, зціли серце від усіх ран і наповни Твоєю втіхою і любов’ю в Ім’я Ісуса Христа Амінь.

. . . . . . .•°•🌾•°•. . . . . . . . .